Mire jó az Audinál ez az új féle index/lámpás megoldás? Előnyei hányrányai?
Arra gondolok amikor indexet használ az Audis akkor a lámpa teljesen eltűnik és a sárga fény váltja fel.
Bocsi jobban nem tudtam megfogalmazni, nem tudom mi a pontos megnevezése.
Előnyei? Hatrányai?
Ilettve a xenon lámpának az előnyei hátrányai? A régi lámpákkal szemben mivel jobb és rosszabb?
"Ilettve a xenon lámpának az előnyei hátrányai? A régi lámpákkal szemben mivel jobb és rosszabb?"
Halogén vs projektoros xenon között ég és föld a különbség.
Én Audis vagyok mielőtt valami félreértés lenne.
Köszi a válaszokat, bár páran nem válaszoltatok az utolsó kérdésemre.
#4 akkor egy pár példát tudnál mondani?
Amikor először láttam ilyet, azt hittem valami testhibás lámpa. :D
Biztos maradi vagyok, de nekem az irányjelző ne legyen futófény, ne oltsa ki a másik lámpát, ne csináljon ilyen kunsztokat.
Legyen ott ahova tervezték, produkáljon egy 60-120/perc villogási számot, borostyánsárga színben.
(ha már egyszer így kívánja a kresz)
Előnye, hogy végre tisztán látni végre, hogy indexel az egyén - feltéve, ha ínhüvelygyulladás végett nem használja az indexkart.
Az ilyen "teljesen fehér" megoldásokhoz képest tartom jobbnak:
Az a nappali menetfény, vagyis a DRL lámpája. Ugyanerről a lámpáról oldották meg az indexet is, elvégre a LEDnél ez lehetséges. Ha már úgyis villog az index, akkor mindek világítson a DRL is, logikus. Az Audi nagyon jó és érdekes fényforrásokat, lámpákat csinál az utóbbi években.
Amúgy meg a Skodákon is ugyanez a megoldás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!