120 km/h fölött rázkódik az autó. Olyan mint ha pattogna az eleje. Audi A4 B8 2. 0crtdi. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 17:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem megfázott, ha már a betegség kategóriába írtad... Amúgy centírozva volt? Futómű, kormánymű jó?
2/7 anonim válasza:
Első körben próbálj meg egy centrírozást. Nagy valószínűséggel az meg is fogja oldani a problémát.
3/7 anonim válasza:
Volt defekted mostanában?
Rosszul lett centírozva!
4/7 A kérdező kommentje:
1 válaszoló szerintem a "Közlekedés-Autók, motorok" kategóriában van a kérdés :) Nem volt defekt, a gumik pedig pár hónaposak. Nagy szervíz és kettőstömegü+kuplung volt elvégezve rajta 2 hete. Remélem csak centiroztatni kell. Köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 7. 18:26
5/7 anonim válasza:
Igen? Az egészség->betegségek kategóriában volt, onnan lett átrakva ide.
6/7 A kérdező kommentje:
Én pedig biztos nem oda raktam. Ha én lettem volna, akkor még most is ott lenne... Vagy már rég töröltem volna a kérdést :D :D
2019. jan. 8. 19:51
7/7 anonim válasza:
Te nem tudod törölni, valaki jelentette és a moderátorok rakták át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!