Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Scirocco vs Celica? Mit...

Scirocco vs Celica? Mit választanál?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet, van 2 millióm autóra. Namost nem szeretnék elmenni más irányba, tehát ez a 2 autó van a mérlegen.

Nagy celica fan vagyok, sajnos eddig nem lehetett ilyen autóm (az újabb generációs) és spóroltam rá, lassan vettem volna egyet viszont szembejött ma velem egy vw scirocco. Utánanéztem és iszonyat tetszik mind külsőleg, mind belsőleg (nem titok, inkább ezt vennék mint toyotát.) Csakhogy ugye a megbízhatóság hatalmas szempont nálam. A scirocco motorválasztékja elég siralmas egyik motor megbízhatatlanabb mint a másik. Azt is tudom hogy ehez még gyűjtenem kell. Ti mit tennétek a helyenben? Megéri vajon várni vagy megvegyem a régi favoritot? Tanácstalan vagyok és fiatal. Ne szóljatok le és bics ha hülyeséget írtam.

2019. jan. 4. 18:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ilyen? :

[link]

2019. jan. 6. 07:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Óóó de ez TDI. A 2.0 CRTDI egy nagyon megbízható motor, és én is szeretem a dízeleket, de a Sciroccot ne dízellel vedd már.
2019. jan. 6. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
"A 2.0 scirocco motorja mennyire pusztulat?" Kollégának 5 évet kibírt utána motorcsere. Újonnan vett autó. Nem tudom milyen motorral. Nem mertem érdeklődni. Kissé ideges volt miatta. Említette még hogy a motorral együtt cserélték a váltót is.
2019. jan. 7. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, 2.0 CRTDI az enyém, csak ennél lényegesen jobban felszerelt.

Ahogy előttem írták, ezek a dízelek nagyon jók. Amíg nem jársz pályanapokra és gyorsulásra, addig felesleges ezt a dízel nem való ilyen autóba témát erőltetni. Ahogy én használom benzines 10 liter felett fenne, a dízel 6.5-7 liter. Bőven megéri, nyomatékról nem is beszélve.

Ahogy írtam 2008-2011 közötti 1.4 160 lóerőseknek problémás a vezérlése és még pár apróság, na ezeket árulják 3 millió alatt, ilyet nem szabad venni. (Bár ha vigyáznak rá mint a hímestojásra, akkor együtt lehetne élni vele, de akkor sem javasolt)

2019. jan. 7. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!