Briggs motoros fűnyíró problèma, mi lehet?
Robbantott ábrám az nincs, szedd szét, jegyezd meg valahogy, hogy volt, én is így csináltam.(de minek..)
Szelepvezetője nincs ennek a szarnak, túlméretes szelepeket lehet hozzá kapni, talán felfúrta magát a következő lépcsőre a tiéd.
Ha nem, akkor hozzá kell dörzsárazni.
Én ezt megcsináltam, de kiderült, hogy még trafó baja is volt, na itt lett tele a f...om az egésszel, és eladtam összerakva egy mekkmesternek. Végülis működött, csak ha bemelegedett nagyon, akkor leállt.
Szóval valószínű szelepbaja van a tiédnek, de nézd meg azért. Az enyém nagyon lötyögött már, de nem hallottam szelephangot.
De inkább vettem egy villanyost, az lényegesen erősebb, meg kb örök darab, és sokkal könnyebb.
Mezei alulvezérelt oldat (újabbak felül) szelepelt motor. Semmi extra.
Csattog ha hideg a motor, ha több hónapos a benzin, ha elfáradt a membránja, vagy dugulása van.
Szelrphézag szívó 0,1, kipufogó szelep 0,15mm.
Nem érdemes nagyon belemerülni mert nem felújítható. Minden egyszerre kopik el rajta.
1000 üzemóra az élettartama. Ez kb 20-30 évnyi fűnyírás egy háztartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!