Mit szólnátok, ha bizonyos időnként a sofőröknek bizonyságot kellene tenniük, hogy biztonságosan tudnak vezetni?
Pl egy pár perces vizsgán.
Annyi barom van az úton, de annyi. Csomó balesetet okoznak, mert egy poloskat akar elnyomni a szélvédőn, vagy szelfizik.
Én is járok Pesten.
És bárki bármit mond, talán Pesten sokkal jobban tudnak vezetni az emberek. Engem is beengednek, énis beengedem, megköszöni azt csókolom. Leginkább Pesten a gyalogosokkal van probléma, hogy szét sem néz csak megy a bolondja. Tisztelet a kivételnek!
Egerben pl azt tapasztaltam, hogy csúcsidőszakban azt sem tudják mit csinálnak, valtogatnak sávot ossze vissza persze tükörbe luxus nézni. Karácsonyi vásárlás Hatvan Tesco, egy autó két helyet foglal el, beállnak úgy, hogy közéjük nem férjen be már senki. Vagy m1es autópályán belső sávban megy a matizzal 100at, s nem veszi észre, hogy 200 méteres sor ál előtte, akkor is megelőzi a kamiont 10 perc alatt. Járok én is gyenge céges kisteherautóval, de eszembe sem jutna vele előzni, mert megpakolva 100 felett már csak a jóisten tolja előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!