Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókereskedésekben lehet...

Autókereskedésekben lehet autókat kipróbálni (vezetni) is?

Figyelt kérdés
2019. jan. 1. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Amint komoly vevonek nezel ki, igen. Joskapista az utcarol beesve nem kap szalonautot 'kiprobalni'.
2019. jan. 1. 02:16
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Azt azért lehet megkérdezik, hogy legalább egy foglalónyi összeget meg tudsz-e villantani.

És ha meg tudsz, akkor beülhetsz jobb egybe.

2019. jan. 1. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Én annak idején az adott márkakereskedés internetes oldalán foglaltam időpontot tesztvezetésre. Pár percen belül vissza is hívtak és mondták hogy szeretettel várnak.

Nem firtatták, hogy mennyi pénz van a bankszámlámon, se azt, hogy mennyire vagyok komoly. Azt viszont én elmondtam, hoyg egyelőre csak informálódni szeretnék, hogy hogy majd a jövőben jöhet szóba vásárlás. Nem csapták le a telefont azzal, hogy akkor ne is menjek.

Megvolt a tesztvezetés és szépen elköszöntünk egymástól.

Aztán egy bő év múlva tértem vissza és akkor már valóban a konkrét árajánlatot beszéltük meg, illetve szóba kerültek a vásárlás részletei is. Ekkor ők ajánlották, ha van kedvem menjünk el megint egy körre. Ez sem kötelezett semmire. Azzal váltunk el, hogy még meggondolom. De pár héttel később meg is rendeltem az autót.

Ha használt autó kereskedésre gondolsz, még jó hogy ki lehet próbálni az autókat. Nem tudom ki az ,aki úgy vesz meg egy használt autót, hogy egy métert nem gurult vele. Én biztos nem! Ilyenben is volt már részem. Autópiac, kavicsos placc, sok különböző autó. Amelyik érdekelt, szóltam a bódéban a kereskedőnek. Hozta a kulcsokat, kinyitotta, beindította. Megnéztem kívül-belül. Aztán elvittük a városban egy próbakörre. Itt sem érdeklődtek az anyagi helyzetemről. Pedig annak idején huszon évesen nem öltönyben jártam használt autókat nézni. Mégsem zavartak el sehonnan. A próbakör itt sem kötelezett semmire. Elváltunk azzal, hogy még egy darabig nézelődöm és jelentkezek ha úgy van.

Viszont nekem csak azért szembe nem jutott volna autókereskedésbe járni, mert unatkozok és pusztán autókat akarok ingyentesztelni. Az a világ egyik legnagyobb tahósága!

2019. jan. 1. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!