Új Kia Ceed, Opel Astra vagy Mini Cooper a megbízhatóbb, jobb választás?
2018-as Astra K-m van, AGR (gerincbarát) ülésekkel és elégedett vagyok vele. Igaz 250km-nél többet még egyhuzamban még nem ültem benne.
4 év garanciát kaptam rá felát nélkül, de az Opelnél ez változó, kb alku tárgya, hogy 2-5 között mennyit adnak rá. Nem hiszem, hogy a garancia lejárkának másnapján hullana szét.
Nekem Kia Ceed 2018-as van ( még a legújabb előtti karosszériával) 1.4-es 100 ps.. én imádom ezt az autót, minden kézre esik, kényelmes, teljesen még vagyok vele elégedve semelyik autót a nem cserélném le. Koreai Golf. ;) nagyon praktikus, sok tároló hellyel, nagy csomagtartó, tehát hosszabb útra is jól pakolható és nem vesz el az utastól helyet.
Ajánlom ezt a modellt bárkinek :)
7 év gari (vagy 150 000km), ha flat rátát kifizeted, akkor a kötelező szerizekert nem kell fizetni csak a kopó alkatrészekért, még amit terven felül szeretnél cseréltetni.
A navira is ingyenes minden frissítés a 7 év alatt..
Szerintem a Kia Ceed a legjobb választás
Én májusban vettem, és semmi gond nincs vele, megy annyira, amennyire kell
Wünsche Dir viel Spaß mit dem neuen Auto ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!