Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városba 125ös supermotobol 2...

Városba 125ös supermotobol 2 ütemü vagy 4 üteműt vennétek?

Figyelt kérdés
125ös motort vennék, velemenyre lennék kíváncsi ki mit ajanlana, 2 vagy 4 utem varosba?
2018. dec. 29. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyomatékban 4t elveri a 2t-t,de a 2t pörgősebb így lehet nagyobb a végsebessége egy power szeleppel. Azt hozzá kell tenni, hogy power szeleppel annyit fogsz tankolni, mint egy 1,6 benzines autóba. Haverom poweres Yamaha DT je evett 8liter körül, de cserébe ment is rendesen! Azóta a srác vett rá egy gianelli kipufogó szettet, amiből kivette a folytást, és megy neki mint a rakéta. 2t be annyi az előny hogy könnyebb szerelni őket, de sűrűbben kell egy 2t-t szerelni mint egy 4t-t.
2018. dec. 30. 13:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Tehat akkor a 4t a jo valasztas városba. A derbinek memnyi a vége? A 4t karburatorosbol hogy lehet többet kihozni?
2018. dec. 31. 00:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Derbinél egy 120 kihozható ha nem vagy túl nehéz. 4t "tuninghoz" nem nagyon értek, de 2t nél egy két dolgot tudok, hogy lehet vadabb a gép, de persze akkor fogyaszt is mint az állat. Amúgy nem tudom mennyi a kereted motorra, mert Derbi 125ös supermotot 350kiló körül / felette lehet kapni.
2018. dec. 31. 12:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Hat en 85-90kilo vagyok. Most neztem 300ert egy külföldi papirost, meg 350ert egy magyart. Tetszik a 4t hangja.. A 2t nem nagyon...de sztem a karbival lehet mokolni
2018. dec. 31. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!