Fényszóró polírozás Komárom/Győr környékén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ismer valaki olyan helyet Komárom/Győr környékén, ahol első fényszórót tudnék políroztatni? Kb. mennyibe szokott kerülni mindkét fényszóró polírozása? Megvárásra megcsinálják, vagy ott kell hagyni az autót?2018. dec. 29. 03:14
1/4 anonim válasza:
Hallgass rám. Az én autómon csak az index műanyag. Van fogfehérítős (ami nyilván csak marketing) Blend-a-med fogkrémem. Kicsit bevizeztem az indexet és végigmentem rajta, mintha a fogam mosnám. Aztán mikor kész lett leöblítettem és megcsináltam még egyszer. Sokkal jobb lett, biztos nem olyan mint amit vagy 10 ezerért csinálnak meg neked, de tisztább lett eltűnt a mattulás.
2/4 anonim válasza:
a youtube-on vannak fogkrémes fényszóró polírozós videok
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
5000 Ft/lámpa, kb fél óra/db. Bármelyik autókozmetika meg szokta csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!