Mit szóltok hozzá, hogy mostantól nem kell elsősegély vizsga a jogosítvány megszerzédéhez? Mi lesz, ha balesetet okoz? Hogy vezethetnek így más országban?
Utólag nézve várhattam volna a jogosítvánnyal 1 évet. KRESZ tanfolyam pénzt is vissza lehet igényelni, elsősegélyre sem kell fizetni. Így spórol az ember 40-50 ezret. Így nézve jó.
Viszont amondó vagyok, hogy hasznos az alapvető elsősegély tanfolyam. Persze nem lesz tőle agysebész az ember, de jó ha tudja egy két kisebb nagyobb sérülés ellátását.
Netes videókon látok ilyeneneket, hogy gyereket elütik erre anyuka első dolga hogy felkapja és bőgve rángatja rázza, mert az olyan jót tesz a törött csontoknak. Vagy csak hagyják az eszméletlen embert fuldokolni.
Forgalmi vizsgához eddig sem kellett.
Fél éve voltam és csak az okmányirodában kérték vizsga után.
Öt percet guglizzatok meg keressetek Ctrl+F kombóval!
kormányablak.hu felületről idézet:
"...rendelkezik az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését bizonyító igazolással (vagyis eredményesen elvégezte az elsősegély-nyújtási tanfolyamot vagy végzettsége miatt felmentést kapott);..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!