Csak szakértőknek! Öt és hatszáz között vásárolnék autót, egyetlen kritérium, hogy ne robbanjak le vele folyton. Nem ragaszkodom egy típushoz sem. Melyik legyen? Indokkal? Lehetőleg azért olyan 80-90 lóerőt tudjon.
Vigyázz ezzel a kérdéssel, az autókhoz mindenki nagy ért - meg a focihoz :/
A lerobbanás meg szerintem nem típus - hanem karbantartás függő.
Swift, mardėk pėnzt elteszed. F astra sintėn.
G astra (necces...)
ami mėg olcsó ės igėnytelen, de ronda is az a thalia.
Vagy egy opel corsa
Most vettem kerek 500-ert ismerostol egy 2002-es Scénicet.
Most cserelt rajta vezerlest,aksit,uj gumik, friss muszaki stb stb., hibatlan allapotban van hisz ezzel jarunk dolgozni evek ota, de mivel o most lecserelte egy 2008-as 6-os Mazdara, 500-ert a hulyenek is megerne ez a tip-top auto. Nem uj, nem szep(marmint formatervileg, bar van akinek bejon) de tokeletes az allapota, szinte minden uj, ami ki lett cserelve az gyarira lett cserelve, az olaj cseret 8 eztenkent csinalta stb stb
Kėrdező, azėrtis írtam a swiftnėl,hogy a maradėk pėnzt elteszed. 200 körül veszel egy patika swiftet, ráköltöd az olaj esetleg vezėrlės stb csere pėnzt meg átíras stb 300 ból lesz olyan kocsid ami igėnytelen, elvisz barhova ės szinte költsėgmentes. Ok, nem szėp, biztonság az manapsag nulla de megfelelt az akkori kisautós színvonalnak.
Tália. Nem kell fėlni tőle. 2 ismerősömnek van sok sok ėve. Igėnytelen, megbízható csak bűnronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!