Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tolató radart milyen formábn...

Tolató radart milyen formábn tennétek legolcsóbban egy majd 20 éves autóba?

Figyelt kérdés

A napokban beálltak mögém keresztbe egy parkolóban este korom sötétben én pedig mikor visszaültem az autóba és tolattam volna kifelé kb 1 méteren múlt hogy nem tolatok bele egyenes az autó oldalába...szerencsére utolsó pillanatban észrevettem.

Ez volt az a pillanat, amikor azt mondtam, tolatóradar kell.

De egy majd 20 éves autóba hogyan kell ezt beletenni hogy legolcsóbb és legértelmesebb legyen?

2018. dec. 18. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy kell betenni egy 20 éves autóba, mint egy 5 évesbe, nem oszt, nem szoroz. Véleményem szerint így is, úgy is szakemberhez kell fordulnod, aki beszereli neked.

Viszont a figyelmetlenségeden az sem fog változtatni, max. ugyanúgy 1 méterre állsz meg a mögötted lévő autótól, mint a mostani esetben.

2018. dec. 18. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1 méter ? Hát ez még nagyon messze van a koccanástól.

Ebayen tudsz venni.

2018. dec. 18. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

semmilyen formában nem vennék, tök elavult, bszakodós berakni, nem is mindig jó

6-7 ezerért van ebayen tolatókamera, visszapillantóba épített lcdvel, tök jól működik sötétben is

2018. dec. 18. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
inkább kamerát :)
2018. dec. 18. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én sem nagyon értem, egy méter még beparkolt autók között sincs szinte soha.
2018. dec. 18. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát igen. Ebayről kapsz olcsón radart meg kamerát is.

Mondjuk én szívtam már meg szr termékekkel ebayről. Van ami nagyon jó vétel, de bele lehet nyúlni szrba is.

Gearbesten is nézz körbe. Onnan eddig bármit rendeltem mind jól működött.

2018. dec. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!