Michelin Pilot Alpin jó guminak számít?
Figyelt kérdés
Ez a téli gumi van az autómon 18 as méretben.
Picit úgy érzem gyorsabban tudnék vele haladni mint a többi autós, de nagy gáz adásra meg kapar hóba illetve ha vizes uton kanyarban kettesbe gázt adok elpörög valamelyik kerék. Egyenesen jól "fog".
Fékezési képessége szerintem tökéletes de van olyan ha picit gyorsabban megyek kanyarban érzek bizonyos foku kúszást.
2018 szeptemberi gyártásu gumik
2018. dec. 17. 20:31
1/5 anonim válasza:
Jónak számít, és örülj neki hogy érzed mikor akar megcsúszni az autó, legalább nem egyből belevág az árokba.
2/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb utcai gumi hóban. Bár 18"-ban max összkerekes autóra raknék fel.
3/5 A kérdező kommentje:
És miért pont összkerekesre?
Nekem csak első kerekes.
Tudom nagyobb felulet könnyebben felúszik, de picit sok nyomaték van az első kerekeken és még így is érzem hogy épp tapadás határon van navy gyorsitáskor.
235 széles.
2018. dec. 17. 20:40
4/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam itthoni tesztet erről a gumiról illetve véleményt.
2018. dec. 17. 20:44
5/5 anonim válasza:
Ember viccelsz? A legjobb gumi a piacon, a Michelin úgy minden gyártó felett van jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!