Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Xenon fényszóró büntetés?

Xenon fényszóró büntetés?

Figyelt kérdés

Adott egy 2012-es évjáratú VW Golf 6.

Sajna gyárilag nem lett bele kérve xenon fényszóró, viszont eddig csak xenonnal felszerelt autóm volt, emiatt most ez számomra érvágás. Olyan érzésem van, mintha zseblámpával világítanék magam elé. Emiatt xenon izzóra szeretnék cserélni, azonban a lökhárítón fényszóró mosó sincs kialakítva, épp ezért félek a rendőrök reakciójától. Olyan személy válaszára várok aki járt már hasonló cipőben. Csesztetnek a rendőrök így is, hogy igazából lazán benne lehetne gyárilag is? Ha szólnak, mit érdemes mondani rá? Előre is köszi az értelmes válaszokat

2018. dec. 17. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Íme egy tapasztalat:

A rendőr nem hülye, nem vak! Ha elkezdesz hadoválni hogy dehát ez meg az, csak fel fogod húzni az agyát és egy figyelmeztetés helyett elveszi a forgalmid.

Tanács:

Alakíttasd át gyári alaktrészekkel. Lökhárító, fényszórómosó, ablakmosótartály, lámpatestek, stekkerek, szintező szenzorok a futóműbe, meg egy újrakódolás. 300k-ból meg is van.

2018. dec. 17. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt furcsállom hogy úgy kérted, akkor újonnan te vetted.

Na most ha eddig jó volt 6 évig, akkor most miért nem jó?

Inkább vakulni kezd a lámpád és azért szar a világításod.

2018. dec. 17. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Itt van amit keresel: [link]

Az ára pedig: [link]

#1 300k-ból kb a két lámpa ha kijön.

2018. dec. 17. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Le fognak most sokan pontozni lehet de szerintem a lrojectoros sokkal jobb.

Na meg olcsóbb.

2018. dec. 17. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Projectoros
2018. dec. 17. 20:49
 6/10 Beviz Elek ***** válasza:
Nekem 3 év alatt nem szóltak érte.
2018. dec. 17. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen trógerség automata szintező nélküli xenonnal járni. Ahogy előttem írták, vedd meg ami kell hozzá, és építtesd be. Ha szerencséd van, össze tudod vadászni az alkatrészeket bontottan, nem kell az újért rohanni.

Bár szerintem még akkor is be kellene íratni a forgalmiba. De ha működni fog az automata szintezés, akkor soha senki nem fog problémázni rajta

Egyébkétn tényleg. Miért xenon nélkül kérted, ha előtte csak olyan volt, és miért 6 év után jutott eszedbe, hogy nem látsz?

2018. dec. 17. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem szalonból van a Golf. Most vettem egy pár hete. Akitől vettem, ő valamiért nem kérte bele😄
2018. dec. 18. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor olyat kellett volna venni. Lehet egyszerűbb lett volna.
2018. dec. 18. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:

"Bár szerintem még akkor is be kellene íratni a forgalmiba. De ha működni fog az automata szintezés, akkor soha senki nem fog problémázni rajta"

Soha nem láttam még egy autónak se a forgalmijába beleírva a xenont

-Golf6-ba elég ritka a xenon, főleg itthon.

2018. dec. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!