Igen komoly döntésre jutottam. Jövőre vásárolok egy Volkswagent. Olyan 6-800 000 forinért milyet vegyek? Passat 5, vagy Bora? Esetleg Vento? Melyik jobb?
Sok dologtól függ az, hogy melyik a jobb. Legfontosabb talán az állapot, mert a vásárlók nem igazán szeretnének egy guruló roncsba beülni, gondolom te se.
Éppen ezért innen a laptop mögül nem tudom megmondani neked, hogy melyik a jobb. Nyilván az egyik modernebb technika, mint a másik, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Én azt tudom tanácsolni, hogy az általad említett típusokból válaszd ki a szerinted legjobb példányokat és nézzed meg őket a kereskedésben.
Dönteni csak a kereskedésben fogsz tudni, hogy kell-e neked az autó, vagy sem. Csak élőben fogod látni, hogy tényleg olyan jó-e az adott autó, mint ahogy azt gondoltad.
Golf IV, Bora
Vento régi
Passat ennyiből nem lesz
Vagy csapatós 316Ti, de az nem VW
Lebeszélnélek a VW-ről ebben az árkategóriában.
Mivel a VW eléggé túlárazott, ennyiért csak olyat fogsz kapni, amivel sok bajod lesz, és csak viszi a pénzt meg az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!