Alsó hangon mennyiért lehet jó állapotú Vw Borát kifogni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 16:00
1/4 anonim válasza:
Horgászengedély köteles,5000 ft/év
3/4 anonim válasza:
Utolsó: jó állapotút mondott a kérdező, 400-ért max pénztemetőt kapsz. Egyébként 700-tól indulnak azok a darabok, amikre nem kell a vételár felét kapásból szervizre költeni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem kár lenne általánosítani. Egy kereskedésben nyilván többe kerül a jó állapotú, de magánszemélytől könnyen ki lehet fogni jó árban jó állapotú autót, legyen az bármilyen típus.
Én egy olyan embertől vettem autót, aki megszorult anyagi helyzet miatt volt kénytelen eladni, az amúgy kiváló állapotban lévő autóját. Az elején kicsit rosszul éreztem magam, hogy kihasználom a helyzetet, de ha nem én, akkor lehet hogy még kevesebbért adja el egy kereskedőnek, ha nem tudja magától eladni.
Szóval érdemes nézelődni, én 2 hónapig szinte minden nap néztem a használt autó hirdetéseket.
Nyilván ha valakinek sürgős az autó vásárlás az nem tud ennyit várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!