Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik a szebb. Jobb?

Szerintetek melyik a szebb. Jobb?

Figyelt kérdés
Ford mustang,Dodge challanger, Bmw 235i újakrol
2018. dec. 13. 02:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb, háát, még erreől nincs infó hosszú távon, de szebb, szerintem nem relatív a szépség , én nekem a Mustang tetszik mert az elejéb ott van egy Ló és én szeretem a pacikat, kedvencem az Arab telivér. Szóval nekem evidens lenne melyik venném ha végre bejönne a bitcoin biznisz, mivel az utóbbo időben freemailon meg itt-ott rákattintottam a reklámjára ,hátha bejön és akkor én leszek a következő reklám arc egy Mustang mellett, a szöveget így képzelem "Menyus gyárban dolgozott éhbérért,de egy kattintás megváltoztatta életét, ma már tőzsdecápa és Sorossal együtt spekulálnak". Ja igen, ezt várom. De ígérem ha bejön a biznisz megveszem mindhárom autót, kipróbálom hosszú távon és értékelem, de elffogult leszek mert mondtam, szeretem a Lovakat.
2018. dec. 13. 06:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy került a 2-es BMW a másik kettő mellé?

Miben jobb?

Technikailag, műszaki tartalomban a BMW (nem vagy BMW-s, nagyon nem, de ez nem kérdés).

Minden más tekintetben Mustang

2018. dec. 13. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Mustang. Azt vettem.

A Dodge nagyon vicc a BMW a legjobb a 3 közül kezelhetőségre, de a Mustang meg.. egy Mustang...

2018. dec. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!