Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van ha éjjel bemegyek a...

Mi van ha éjjel bemegyek a körforgalomba és addig forgok míg el nem fogy a benzin? (Autóval)

Figyelt kérdés

2018. dec. 12. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a többiekre. Tulajdonképpen ilyenkor nyílik egy időkapu, és visszamész az időben. A harmadik megtett körnél nyílik az időkapu, és utána minden egyes megtett körrel egy órát mész vissza. Így helyrehozhatsz múltbéli dolgokat. Egyedül arra kell figyelned, hogy ne menj vissza korábbra, mint a körforgalom átadásának időpontja, mert akkor kizuhansz a tér-idő koontinumból. Az első magyarországi körforgalom 1990-ben épült meg az 55-ös és 53-as út találkozásánál, így itt célszerű a műveletet gyakorolni. Tompán van benzinkút, ha kifogyna a benzin, ott meg tudod tankolni, hogy továbbra is visszamenj az időben. Az biztos, hogy egy mai autóval nagyon menő leszel 1990-ben. Próbáld ki, komolyan működik. Csak jelezd, hogy mikor mész, mert akkor én is kimegyek egy kamerával, és dokumentálum az időutazást. Valami ilyesmit fogok persze látni:

[link]

(Remélem, ennyi humor belefért.)

2018. dec. 12. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:

A gumiknak nem tesz jót, én eddig max 2 kört mentem amikor elrontottam a kijárót.

És nem a térkapu akkor nyílik meg, ha egy mező közepén lelocsolod benzinnel a kocsid, de előtte pentagrammát rajzolsz a mezőn és felgyújtod :-)

2018. dec. 12. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
A motornak sem tesz túl jót, mert ha túl gyorsan körözöl, a G erők dolgoznak, és a motorolaj átköltözik a blokk egyik oldalába, amit az olajpumpa sem tud 100%-osan kompenzálni. Emiatt tuti lennének olyan részek a motorban, ami nem kapna megfelelő kenést, és ilyen hosszú időn keresztül ez már komoly károsodáshoz vezethet.
2018. dec. 12. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
kontinuum
2018. dec. 12. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor addig fogsz forogni míg el nem fogy a benzin.
2018. dec. 12. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindegy , ettől hülyébb már nem leszel.
2018. dec. 12. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Az majdnem olyan lenne mint a Nascar! ;)
2018. dec. 14. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem a válaszom óta is a tompai körforgalomban kering. Néha pedig beugrik a városba megkérdezni az ott lakóktól, hogy mi a mai dátum. :DDD
2018. dec. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!