Mi van ha éjjel bemegyek a körforgalomba és addig forgok míg el nem fogy a benzin? (Autóval)
Ne hallgass a többiekre. Tulajdonképpen ilyenkor nyílik egy időkapu, és visszamész az időben. A harmadik megtett körnél nyílik az időkapu, és utána minden egyes megtett körrel egy órát mész vissza. Így helyrehozhatsz múltbéli dolgokat. Egyedül arra kell figyelned, hogy ne menj vissza korábbra, mint a körforgalom átadásának időpontja, mert akkor kizuhansz a tér-idő koontinumból. Az első magyarországi körforgalom 1990-ben épült meg az 55-ös és 53-as út találkozásánál, így itt célszerű a műveletet gyakorolni. Tompán van benzinkút, ha kifogyna a benzin, ott meg tudod tankolni, hogy továbbra is visszamenj az időben. Az biztos, hogy egy mai autóval nagyon menő leszel 1990-ben. Próbáld ki, komolyan működik. Csak jelezd, hogy mikor mész, mert akkor én is kimegyek egy kamerával, és dokumentálum az időutazást. Valami ilyesmit fogok persze látni:
(Remélem, ennyi humor belefért.)
A gumiknak nem tesz jót, én eddig max 2 kört mentem amikor elrontottam a kijárót.
És nem a térkapu akkor nyílik meg, ha egy mező közepén lelocsolod benzinnel a kocsid, de előtte pentagrammát rajzolsz a mezőn és felgyújtod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!