Milyen autót ajánlotok?
Tudom, hogy nem fog tetszeni, de azért egy ötlet:
Mitsubishi Lancer kombi. Sokaknak nem tetszik (se kívül, se belül), de japán gyártmány, megbízható, jó értelemben igénytelen, 7-8 literes fogyasztással.
"minimum 2007-es évjáratú legyen"
"2006-osVolkswagen passat kombit néztem most"
Miért is lett kikötve a 2007-es évjárat, ha már most is más van terítéken?
"Lekekerített lámpás octavia az álom"
Ha a kettes generációról van szó, akkor azokat 2004-től gyártották. Ha ezek közül benzines kell, akkor az 1.6 MPI (102 le) az egyik legbiztosabb választás. Régi, de kiforrott motor, megvehető magas futás mellett is, ha nem hajtották szét. A 75-80 le-s 1.4-eseket szerintem kerüld el, hacsak nem kizárólag városban használnád, mert ezek gyengék ekkora kasznihoz.
Ha pedig dízel kellene, akkor 1.9PDTDI, de vigyázva a hajtókarcsapágy problémára, amiról TC-n már sokk cikk született.
Sajnos az 1.6MPI-ből alig akad a megadott 1.2MFt alatt, 1.9 PDTDI, pedig hiába van olcsó, azokat valószínűleg Chuck Norris vezette és beletette az összes kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!