Téli gumi vásárlása elött miket vegyek figyelembe?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy autót,és januárba megy műszakira.A szerelő aztmondta,hogy a gumikat cseréltessem le mert már kopottak.Én néztem,és az első kettő tényleg kopott,viszont a hátsók szerintem még jók.A lényeg,hogy gondolkoztam,hogy veszek ugyanilyen gumit a neten találtam is elég olcsón,viszont 2012-es,gondolom ez már öreg.Gondoltam arra is hogy veszek a tescoba azonos méretűbe,de nem tudom hogy a tescoba van-e minden méretűben,mert még nem néztem,és a neten egyetlen egy gumi van fennt a tesco oldalán.A másik kérdésem,hogy nyáron lehet-e mászkálni téli gumival?Rendőrök nem büntetnek érte?
Tengelyenként azonos mintázat és típus, meg persze méret kötelező. Ergo vehetsz különböző márkát előre, mint hátra, ha párban cseréled.
Viszont mégis inkább az azonosat javasolnám előre, mint hátra.
7 éves gumit ne vegyél meg.
Télen használhatod, de tönkre fogja tenni a forró aszfalt. Rendőrt nem érdekli.
hány colos a kerék?
13-asok nagyon olcsók, 14-15 sem vészes annyira!
Webáruházbol vegyél, ne kínait. És legalább a középpen legyen az adac téligumi tesztjén.
Pl
Autogumibolt. Hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!