Bezabál a motor alapjáraton?
Aprilia scarabeo 50 2t
Volt szerelőnél indulás probléma miatt, megcsinálták. Viszont ugye eltekergették a karburátort mett kitakarították. De szerintem nem tesztelték le eléggé ebben a hidegben. Tehát beindítom. Jár szívatón. Automata szívatós. Visszaveszi magától a szívatót. Ekkor szoktam vele elindulni, viszont ilyenkor már okádja a füstöt magából, elkezdek neki gázt adni és nem akar kipörögni a motor habem csak daráló hangja van és elkezdi mégjobban okádni a füstöt. Majd ekmegyek vele 100 métert és onnantól jó. Na mostan ezt csinálta karvurátor takarítás meg állítgatás meg minden előtt is, csak nem ilyen durván. Valamint a gázreakciója is kicsit furcsa. Megyek vele, elengeden a gázt, majd adok neki gázt megint akkor jóval nagyobb gázt kell húznon mint ami gázállással mentem előtte, így tér csak észhez.
Na mostan a karburátoron két csavar van. Egyik alapjárat. Azzal nincs js baj. A másik meg a benzin levegő keverék csavarja. Ebben az esetben szerintetek melyik irányba próbáljak változtatni?
Fúvóka meg ilyesmi csere nem volt.
Szerintem kevés levegőt kap. Vagy lehet hogy elég a levegő csak sok a benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!