Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Transit megbízható?

Ford Transit megbízható?

Figyelt kérdés
Keresztapámnak az van(90) es gyártású és én egyszer nem láttam szervízbe meg apáék nagyon sokat vittek vele nem volt semmi baja?
2018. dec. 9. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jók.
2018. dec. 9. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Óóó, nagyon kedves emlékek fűznek a jó öreg 2.5 szívódízelhez, de mentem már 2.0-ás benzinessel is, az az igazi fenevad (fogyasztásban mindenképp :D). Eszméletlen amit kibírnak, de nagyon eltűntek az utakról, és nem azért, mert nem bírnák még ma is az igát, csak ugye nagy ellenség a rozsda, és nagyon elértéktelenedtek, nem éri meg költeni rájuk. Mi mentünk még a 2000-res évek elején, fiatal suhanc koromban, Németországba a dízellel, 8 ember, szarásig pakolva csomaggal az utolsó lehetőségig, végig padlógáz oda-vissza (akkor sem érte el a 130-at nagy súllyal), és semmi baja nem volt, még a fogyasztás sem lett sokkal nagyobb.
2018. dec. 9. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, az egyetlen nagy ellensége a rozsda, ami nem kíméli a hátsó ajtókat, az első sárvédő íveket és az alvázat.

Nekem egy 98-as volt, sajnos meg kellett válnom tőle, mert már öklömnyi lyukak voltak az alvázon.

10 évig és kb. 200 ezer kilométerig volt nálam, a kopó alkatrészeken (gumi, fék, kuplung, generátor, akku, önindító) kívül semmit nem kellett cserélni rajta. Egyszer sem hagyott az út szélén.

2018. dec. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!