Auto vásárlás előtt állok. Toyota Hiace, vagy Volkswagen Transporter?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 13:09
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Újat szeretnél vagy használtat?
Nekem egy VW T4-em van.
3/12 A kérdező kommentje:
Vagy T4-et, vagy Hiace D4D-t .
2010. jún. 27. 14:14
4/12 A kérdező kommentje:
Használtat, de megkíméltet.
2010. jún. 27. 14:15
6/12 anonim válasza:
Akkor a VW és csak is a 2.5 TDI-t. Én eljárok vele hosszú úton 5,5-6 literrel vegyesbe. Nagyon megbízható!
7/12 A kérdező kommentje:
Használtat, de megkíméltet.
2010. jún. 27. 14:21
8/12 anonim válasza:
Én mindenféleképpen a Transportert ajánlom!Az egyik legmegbízhatóbb autó a világon!
9/12 anonim válasza:
rühellem a japán autókat, de sajnos a transporter ellen kell szólnom. t4, t5 borzasztó ócska, és hamar széthullanak. hiace-t ajánlom, nem sokkal jobb, sőt, talán igénytelenebb is meg bénábban is néz ki, de sokkal megbízhatóbb
10/12 anonim válasza:
18:28
Bejártam egész európát a T4-emmel és el kell, hogy mondjam neked nem hullanak szét!!!! Fenntartható és megbízható a T4. Ez pedig saját tapasztalat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!