Autópályán hány km/h-tol buntetnek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye azokon a szakaszokon ahol 130 a megengedett sebesség, ott hány km/h-tól büntetnek?#közlekedés #130 stb.
2018. dec. 5. 19:29
1/8 Koplárovics Béci válasza:
Helyszíni bírság 131, objektív felelősség alapján +20km/h + 3% műszer pontatlanság.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát 140-re helyszínen már büntetnek?
2018. dec. 5. 21:05
3/8 anonim válasza:
Igen, de 140-nél nem igazán szoktak megállítani.
4/8 Koplárovics Béci válasza:
Amióta az autóban ülve is lehet büntetni, kb azóta nem láttam még helyszíni bírságra kiállni a rendőröket. Ettől még nem lehetetlen, csak nagyon kicsi az esélye.
5/8 D. Brasco válasza:
Pedig van ilyen....engem mult honapban kaptak el ilyennel 142-vel mentem 20ezres helyszinit kaptam!
6/8 anonim válasza:
És utánad mentek vagy később volt egy másik rendőr, aki leintett?
7/8 A kérdező kommentje:
Mert en hallottam valami olyasmit is hogy 150-ig nem buntetnek, de akkor ez hulyeseg?
2018. dec. 8. 00:07
8/8 anonim válasza:
150-ig nem büntetnek (VÉDA traffik)
131-től büntethet a rendőr helyszíni bírsággal, ha megállít, de erre elég kicsi az esély...a csekély forgalmú pályán azért, mert alig van valaki, nagy forgalomban pedig azért, mert ha megy mindenki mondjuk 145-tel, akkor nyilván nem állíthat meg mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!