Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó állapotú, viszont 25-30...

Jó állapotú, viszont 25-30 éves autót érdemes venni szerintetek ha hosszú távon szeretném használni, mondjuk minimum 10-15 évig?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-15 évre csakis új autóval tervezz, de azzal is rá lehet bszni
2018. dec. 5. 19:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Majdnem elkezdtem sorolni a régi öreg merciket csak aztán megláttam, hogy 200e ft-ból akarsz 25-30 éves autót ami még elmegy 10-15 évig :D

Ha még 1-2 millió lenne akkor azt mondom oké!

Az baromság, hogy nincs ilyen autó, bármelyik jó állapotú W115, W123, W124, W126, W201 Mercedes elmegy még 10-15 évet simán ha JÓ állapotban van, legyen akár benzines akár dízel.

Bár a régi 126-os benzines mercik mellé nem árt ha van egy benzinkutad is :D

Szóval ezek simán jók lennének de 200e-ért ilyen autókat nem kapsz csak poszteren!

Nekem is öreg mercim van, rengeteg km-el, beletettem azóta 150e-t és semmi motorikus baja nem volt.

Én is 10-15 évre tervezem még megtartani.

2018. dec. 5. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Napi használatra felejtős, youngtimer/oldtimer project-nek lennének ötleteim
2018. dec. 5. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne felejtős? :D

Sok ember használ pl. dízel 124-es vagy 201-es mercit napi használatra, köztük én is és semmi gond nincs vele ha alaposan karban van tartva!

2018. dec. 5. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Persze, fater is egy '92-es Corsa-t használ napi szinten. Nincs ezzel baj, amíg nem ülsz bele egy fiatalabb, jobb autóba, akkor majd rájössz

2018. dec. 6. 06:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Tizenvalahány autót vezettem már és nem voltam hanyatt esve az új autóktól...

Az első szélvédő mögött akkora bunkó műanyag felület vár, hogy az már nevetséges, az A és C oszlopok kegyetlen vastagok, a beltér csupa gagyi műanyag...

Lehet, hogy valakinek ez tetszik de nekem nagyon nem jön be :D

Persze öreg autóknál is van sok gagyi, pl. a régi corsát sem lehet egy lapon említeni egy öreg mercivel.

2018. dec. 6. 10:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó, ha baj, hogy van benne műszerfal és nem hajlik a fejedre a tető, ha az árokba fekteted akkor tényleg nincs mit mondani. Gondolom, a klíma, ülésfűtés, elektromos ablak is maga az ördög műve :D
2018. dec. 6. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!