Jó állapotú, viszont 25-30 éves autót érdemes venni szerintetek ha hosszú távon szeretném használni, mondjuk minimum 10-15 évig?
Majdnem elkezdtem sorolni a régi öreg merciket csak aztán megláttam, hogy 200e ft-ból akarsz 25-30 éves autót ami még elmegy 10-15 évig :D
Ha még 1-2 millió lenne akkor azt mondom oké!
Az baromság, hogy nincs ilyen autó, bármelyik jó állapotú W115, W123, W124, W126, W201 Mercedes elmegy még 10-15 évet simán ha JÓ állapotban van, legyen akár benzines akár dízel.
Bár a régi 126-os benzines mercik mellé nem árt ha van egy benzinkutad is :D
Szóval ezek simán jók lennének de 200e-ért ilyen autókat nem kapsz csak poszteren!
Nekem is öreg mercim van, rengeteg km-el, beletettem azóta 150e-t és semmi motorikus baja nem volt.
Én is 10-15 évre tervezem még megtartani.
Miért lenne felejtős? :D
Sok ember használ pl. dízel 124-es vagy 201-es mercit napi használatra, köztük én is és semmi gond nincs vele ha alaposan karban van tartva!
Persze, fater is egy '92-es Corsa-t használ napi szinten. Nincs ezzel baj, amíg nem ülsz bele egy fiatalabb, jobb autóba, akkor majd rájössz
Tizenvalahány autót vezettem már és nem voltam hanyatt esve az új autóktól...
Az első szélvédő mögött akkora bunkó műanyag felület vár, hogy az már nevetséges, az A és C oszlopok kegyetlen vastagok, a beltér csupa gagyi műanyag...
Lehet, hogy valakinek ez tetszik de nekem nagyon nem jön be :D
Persze öreg autóknál is van sok gagyi, pl. a régi corsát sem lehet egy lapon említeni egy öreg mercivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!