Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 ( 2004/ 2. 0 PDTDI )...

Audi A3 ( 2004/ 2. 0 PDTDI ) Kühlmittel visszajelzés mitől is lehet?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van nálam az autó. Beköszöntöttek ezek a kisebb mínuszok és megkapom ezt a hiba kódot, ami egyébkét egy max 2 perc vagy 3-4m után el is tűnik. A szint rendben van. Őszintét megvallva még nem jutottam el odáig, hogy megfokoljam a hűtővizet. Olvastam az imént, hogy : ' Azért csak hideg motornál írja (amit ír) mert nagyon minimális a hiány a hűtővízből (ha melegszik tágul és akkor már jó) úgyhogy csak nagyon keveset talán 1-2 dl kell hozzá tölteni. ' Nektek valami vélemény ezzel kapcsolatban?
2018. dec. 5. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Pontosan az lehet a helyzet amit találtál, kevés hiányzik a szintből, és a melegedéssel járó tágulással már eléri a minimum szintet.
2018. dec. 5. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem Golf IV-ben volt ez a jelenség, nem feltétlenül kevés a hűtővíz, hanem vízköves a fém érzékelő a kiegyenlítőtartályban.

Ki kell venni a tartályt, egy éjszakára feltöltöd vízkőoldóval, utána kiöblíted, visszarakod és kész

2018. dec. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!