Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault laguna 1.9 dti motor,...

Renault laguna 1.9 dti motor, nem pörög 3000-es fordulat fölé. Esetleg javaslat?

Figyelt kérdés
Probáltam autopályán is hátha.Semmi.3000 max 3200 fordulat.

2018. dec. 5. 05:13
 1/4 D. Brasco ***** válasza:

En azt javaslom vidd el hibakód olvasásra mert ennyiből senki nem.lesz aki megmondja mi a baja...max az ezoteria rovatba valami látó vagy táltos!

A masik meg hogy vagy gyújtsd fel vagy add el minél hamarabb.....laguna dci motorral....a betegágy fogalmánál ennek az autonak a képét találod az értelmező szótárban!

2018. dec. 5. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem dci,hanem dti.És nem mutat hibakódot.Csupán ötletet kérdeztem,miért nempörög jobban.Ahhoz nem adatok kellenek,hanem némi hozzáértés.Ha meg nincs,felesleges ocsároló valamit is irni.
2018. dec. 5. 14:39
 3/4 D. Brasco ***** válasza:

"Csupán ötletet kérdeztem,miért nempörög jobban.Ahhoz nem adatok kellenek,hanem némi hozzáértés"

Jajj öregem....de el vagy tévedve!Nyilván egy alapos hibafeltáráshoz nem is diagnosztika meg az adatok/tények kellenek hanem a gyakorin vadodegen emberek tippelgetése egy olyan dologgal kapcsolatban amit kismillio dolog okozhat!De akkor az én ötletem az hogy azért nem pörög ki mert valami elromlott!

2018. dec. 5. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó,inkább tárgytalan .Általánosságban kérdeztem volna.De csak nagyon nagy nevek tudnak hozzászólni.Nemakarok sem diagnosztikát,sem hibafeltárást.Tökéletes a jármü,csupán amit irtam,azt kérdeztem.Ennyit a "bölcs" kommenthez.Eggyel gyarapitva van,az értelmetlenség tárháza.
2018. dec. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!