Lehet járműt venni jogsi nélkül?
Figyelt kérdés
Egy kisebb furgont szeretnék, csak raktár helységnek, nem vezetném.
Kérnek jogsit egy használt autó kereskedésben?
2018. dec. 4. 13:17
1/10 anonim válasza:
Nem kell jogosítvány a vételhez, az csak a vezetéshez kell.
2/10 anonim válasza:
Mivan vége a sulinak?
Nem kell a birtoklásához jogosítvány.
Viszont kell rá biztosítást fizetni. Havi 60 ért bérelsz egy szekrényt amit előtte megvettél?
3/10 anonim válasza:
*nem havi 60, évi 60 ra gondoltam.
A szám is csak tipp, nem tudom mennyi az éves biztosítása, de sok.
4/10 anonim válasza:
De kivonathatja a forgalomból és akkor nem kell fizetni.
5/10 anonim válasza:
#4 azt se lehet a végtelenségig...
Vegyél külföldi, végleg kivont járművet PAPÍRJAIVAL, és trélerrel hazahozatod. Elvileg járható és nem szabálytalan út.
6/10 anonim válasza:
Én 16 évesen vettem az első kocsim és hazavezettem vele. Senki nem kért papírokat. Majd később levizsgáztam és jártam a kocsival 6 évig.
7/10 anonim válasza:
Én 16 évesen vettem az első autót, aztán jogsi nélkül trélereztem vele, egyszer sem fogtak meg csak traffi bírság jött sok, be lett fizetve vagy nem, igazából nem is érdekelt ,sztem be lett még most sincs jogsim mondjuk nyaraltam 4 évig , majd most megcsinálom.
8/10 anonim válasza:
16 évesen megvettem az első autóm amire anyukám adta a pénzt és el sem kaptak :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, igazából külföldre kell eleve, mert ott melózok és kell egy furgon .. vmire .. Szóval nem avval mennék, csak parkolna.
2018. dec. 4. 18:51
10/10 anonim válasza:
vmire... felnőttfilm forgatás, vagy esetleg "anyag" tárolására? Mert egyéb értelmes célt nem látok az ötletedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!