Mi okozhatja azt a hibát hogy hidegben nem működik az autóm központizár távirányítója?
Sziasztok !
Az a problémám, hogy ha például a házból megyek ki tökéletesen működik a kulcsról iráncsitható központi zár ,viszont ha kint vagyok és akarom nyitni /zárni az autót semmi hiába nyomógatom a gombot .Csak a kulccsal tudok bejutni .Ez most a hidegek beálltával jelentkezett , nyáron semmi baj nem volt .
Elemcsere megvolt , nem segített semmit . (Skoda Octavia 2 kombi
2007 1.6fsi)
Előre is nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat !
Nálam ugyanez volt, egy 2004-es VW-nél, csak melegben nem működött. Csak akkor, ha kicsit átszellőztettem az autót.
Végül is azt a diagnózist kaptam, hogy a tekercs, ami veszi a távirányító jelét, a műszerfalba van építve és megsérülhetett rajta a szigetelő réteg és a hőmérséklet miatt kicsit tágul és talán valahol összeér.
Tekercs cserét javasoltak, de ez komplett műszerfal cserével járt volna, hagytam.
A fenti a rosszabb eset. Lehet maga a kulcs hibás, hidegben gyenge jelet ad.
Nálad hidegben nem megy. Azt próbáltad, hogy amikor már be van fűtve az utastér, próbálsz nyitni-zárni?
Esetleg meg kéne próbálni másik távirányítóval.
Köszönöm szépen a válaszokat !
Kicseréltettem ma újból az elemet egy másik márkára (duracell) de így is ugyan az van .
Mikor már bevan fűtve az utastér akkor is ugyan ezt csinálja.
S az a probléma meg hogy az autót használtam vásároltam ( kb egy éve ) és csak egy távirányítós bicskakulcs van hozza .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!