Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véleményt szeretnék. Jó ez...

Kirukah kérdése:

Véleményt szeretnék. Jó ez BMW 318 tds-hez? (96-os)

Figyelt kérdés

[link]

Magáról a termékről is véleményt szeretnék akinek volt hozzá köze.

2018. dec. 3. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem orolj hogy beindul...
2018. dec. 3. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, TDS motorból 2fajta létezik: ami már hengerfejes és ami nálad lesz az.
2018. dec. 3. 13:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés ... amúgy meg erősített hengerfej van rajta
2018. dec. 3. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz erősített, hogy összematricáztad.
2018. dec. 3. 15:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Haszontalan válaszok nem erdekelnek
2018. dec. 3. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Háát. Azért nem olyan durván rossz motor az mint felettem írják. Ha vigyázol rá, hagyod bemelegedni meg lehülni, nem tiltáson közlekedsz vele, akkor még el fog menni egy jó darabig. De ha működik én is örülnék neki és nem nyúlnák bele. Hány lovat tudnál rajta dobni? 10-et 20-at? Megéri azért kockáztatni hogy a jelenlegi (feltételezem) jól működő autód bonthatod el?
2018. dec. 4. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:

"amúgy meg erősített hengerfej van rajta"

Akkor miért nem azt a céget kérdezed aki csinálta, hogy mennyit az a nyomás érték amit még huzamosabb ideig kibír a hengerfej?

Viszont ha az autó értékének a felét már ráköltötted egy hengerfejre akkor nem itt kérdeznél ilyeneket hanem ott ahol ezzel foglalkoznak.

2018. dec. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!