Mennyi a reális értéke az autómnak? Nem tudom eladni.
Szerintem 1 gurigát simán elkérhetsz érte.
Mennyiért árulod jelenleg?
Ha azt mondod jó, miért akarod eladni?
Nekem A4 B5-öm van, 1 millióért sem adnám el!
Kitenném hahura, 400 000 ft-ért is fikáznák a vevők.
Erről ennyit!
1. Az emberek egyre jobban félnek a dízeltől.
2. Lassan mindenki hallott már a visszatekert autókról.
3. Gondolom nem Te vagy az első tulaj így nehéz eladni.
4. Milyen betűvel kezdődik a rendszám?
Lehet hogy jó autó, meg minden, de nem a legelőnyösebbek a paraméterei. Olyan szempontból, hogy nem ezt a kategóriát kapkodják el a leghamarabb.
1. 14 éves, tehát már nem kimondottan fiatal. (Igaz még nem is eladhatatlanul öreg)
2. Sok km. Tudom, állapotot nézünk, nekem is 300.000km fölötti futású autóm van és kutya baja. De sokan úgy állítják be a keresési feltételeket, hogy max 200.000km-ig. Így eleve nem is látják a hirdetésedet.
3. Automata (tiptronic) váltó. A fenti két dolog és a sztereotípiák miatt ettől is idegenkedni szoktak.
4. Dízel. Noha nekem is ilyenem van, mert arra használom, amire kitalálták és imádom. De te magad is láthatod hogy itt az oldalon is jó néhányan eleve zsigerből fujjolják őket.
Ez a 4 tényező nem épp az eladásnak kedvez. Amúgy 1 hónap nem nagy idő. Ha nem kenyérre kell én még kivárnék. Ha fél év alatt még csak érdeklődő sincs, akkor gondolkoznék el, hogy tényleg valami gáz lehet.
Nem ismerem a Passatok árfolyamát, de 900k irányárnak, 800-ért eladod, szerintem nagyjából reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!