Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek van Siófokon...

Szerintetek van Siófokon piros lampan áthajto figyelő kamera?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem még a fővárosban sem büntettek meg, igaz a sárgákon szoktam maximum átmenni...
2018. nov. 30. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"Te meg sose hibaztal ha van esetleg jogosítványod?"

Hiba és hiba között van különbség.

A piroson áthajtás elég durva - és igencsak veszélyes - hiba. Nekem van jogsim, de ha rajtam múlna, a hozzád hasonlóknak nem lenne.

Egy piros lámpát nem lehet csak úgy elnézni.

Emberéletbe kerülhet.

Ha a tiédbe, az nem érdekel, de így baromi könnyen ölhetsz meg másokat...

2018. nov. 30. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Pl . a központban a Sió híd után a 7-es út es a 65-ös út kereszteződésében van fent egy kamera ami a rögzitett adatokat a rendőrségre tovabbitja!Valamint a varosból kifele a 7-es uton mindkét irányban az utolsó lampás kereszteződéseknél is van kamera de azok lehet hogy csak a városőrség fele továbbitanak adatot!
2018. nov. 30. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Piros lámpát a véda nézi elméletben (mikor belecsúsztam véda alatt monjuk nekem nem jött csekk). Azt pedig jelzi a waze. Szedd le, nézd meg van-e ott. Meg van oldva.

És legközelebb jobban figyelj oda. Ha van kamera, ha nincs.

2018. nov. 30. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!