Mért hiszik azt hogy akinek autója van az menő? Vagy több a másik embernél?
Mert az autó privát közlekedésre alkalmas. Amikor te akarsz, ahova te akarsz, ameddig te akarsz menni. Ez egyfajta hatalom, az embereknek pedig a hatalom imponál. Ezen kár is gyötrődni. De aki ezzel menőzik, meg felsőbbrendűsködik az egy nyomorék. Ha valakinek átlagos autója van, az hova menőzik, akinek meg különleges autója van, annak meg alapból felesleges, mert egy szép autó magától is felkelti a figyelmet.
Az ár mindegy. 20 Audi, BMW, Merci között hamarabb észrevesznek az emberek pl egy Opel Mantát..
Folytatom, csak izé, elküldtem, szorri.
Autó téma elég izé, na. sulimba arcoskodnak a srácok , neki ilyen autója van (mondjuk megdolgozott érte :) ) neki meg olyan lesz, vagyis kap, aki dolgozik suli után, mondja, hogy milyen faceliftelt járgányt készít, a üásik meg milyet fog ha megkapja.. tőlem meg kérdezik, miért jó nekem már 3 éve a Swift a régi Swift, nekem erre mindig az a válaszom, hogy mert előfűtés meg egyéb ilyen cukiságok nélkül gyárilag jól fűt meg van benne klíma, nekem ez bőven elég, hiába vagyok 20 éves, én nekem nem megy soha gyorsabban az autó városba 48-nál főúton meg 88-nál , arra meg egy Swift jó. :) főleg ha van egy jó hangszoróm meg frankó zenék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!