Mit gondoltok egy 2001es, valós 100ekm alatti Renault Thalia 1,4 8V autóról?
Figyelt kérdés
Mennyit ér reálisan egy ilyen autó? Ha törésmentes, és igazolt az alacsony futása, és elvileg nemrég volt nagyszervizen (vezérlés stb.) Tényleg olyan rossz kocsik ezek?2018. nov. 26. 21:58
1/6 anonim válasza:
Annyira nem rossz, persze nem prémium és sokat sem ér. Ha szép nagyon akkor 350-400 e.
2/6 grafno válasza:
Nekem semmit nem érne meg, lehet akármilyen állapotban. Attol fugg mire lesz használva az auto. Nekem már túl öreg az autó.
3/6 D. Brasco válasza:
Lehet még talalni ilyen "csodákat",de tekintve hogy kismillio van belőluk a piacon meg amugy sem túl ertekes autok,nem fogja egy ilyen darab a duplajat erni csak azert mert kevesebb a km mint a masikban.
4/6 anonim válasza:
A futás és törés mind duma, amit a vevő vagy elhisz, vagy nem. Milyen a felszereltsége és állapota? 100.000 alatt is le lehet amortizálni teljesen egy autót.
Kínálat felső 2/3-ára kell belőni ha el is akarod adni és kész
5/6 anonim válasza:
Sokan szidják, hogy csúnya, szerintem teljesen vállalható. Amúgy nagyon strapabíró autó, jellemzően nincs vele sok gond, és ezek a kis benzines Renault motorok qrva jók a 90-es és 2000-res évekből.
6/6 anonim válasza:
Hosszasan és szóismétlés nélkül tudom szidni a francia gyártmányokat.
De ez meglepően jól sikerült.
Olcsó, strapabíró, megbízható, családi kiskocsinak tervezték kelet-európai, orosz, észak-afrikai, dél- amerikai piacra.
Faék egyszerűségű, más, korábbi modellekben kipróbált alkatrészekből épült, meglepően nagy csomagtartóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!