Amúgy voltak, akik ezzel tuningolták a simsonjukat. Állítólag dob rá +2Le- t.
2018. nov. 25. 17:32
2/11 anonim válasza:
Ha webárzházból rendelted, akkor 15 napig elállhatsz a vásárlástól, azaz indoklás nélkül visszaküldheted, ők pedig visszaadják a pénzt. Hívd fel őket! Egy korrekt üzlet ilyenkor küld egy jó telót, és a futár visszaviszi a rosszat. Természetesen az üzlet terhére, mivel ők hibáztak. Ha nem egy bejegyzett üzletből vetted, akkor csak az eladó jóindulatán múlik, hogy kicseréli-e.
2018. nov. 25. 17:36
3/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom...most vegre kinez valahogy a motor ezekkel a teleszkopokkal
A kerdes az hogy lesz baja a motornak ha ilyen teleszkopokkal hasznalom? Ha igen akkor biztosan megprobalom visszakuldeni. Egyebkent koszi a valaszokat :)
2018. nov. 25. 17:41
4/11 anonim válasza:
Gyári Simson enduro MZ telókkel jött ki,nézd csak meg a google képekben,úgyhogy jót küldtek,és jó rá.
2018. nov. 25. 17:51
5/11 anonim válasza:
Nem lesz baja.
2018. nov. 25. 17:51
6/11 A kérdező kommentje:
Wow...jo tudni xD
Köszi
2018. nov. 25. 17:52
7/11 anonim válasza:
Az S51E-nél (Simson S51 Enduro vagy "endúrószimszon") gyárilag az MZ TS 125/150 hátsó rugóstagját használták. Lehet, hogy a felfogatási pontok kicsit másak voltak, ezt nem tudom fejből, de maga a rugóstag megegyezett. Nem biztos, hogy rosszat küldtek.
2018. nov. 25. 18:36
8/11 anonim válasza:
Ha már beépítetted, akkor nem működik a sima 15 napos visszaküldési lehetőség.
2018. nov. 25. 19:01
9/11 anonim válasza:
Nem kell majrézni,teljesen jó az MZ teló!
Annak idején az egész ország Simsonon MZ telót használt!!!
2018. nov. 25. 19:05
10/11 anonim válasza:
Azok, akik azt irták, hogy jó rá azoknak nem csak igazukvan, hanem teljesen megegyezik az MZ rugóstag a Simson Enduro hátsó rugóstagjával gyárilag!
Én irigykedve néztem azokat a Simsonokat, melyek MZ teleszkóppal voltak szerelve és szereztem is régen az S50B motoromra!!
Ma ha felújítok egy motort a gyárit keresem hozzá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!