Milyen családi autó a legjobb? Többi lenn.
Keresek családi autót. De nem tudom melyik lenne nekünk a legjobb. Olyan kellene ami:
400-800L csomagtartóval rendelkezik, dízeles, és sportos kinézetű.
Valakinek van tippje, ötlete?
Sportos , 800 l csomagtér?
Tudod mit kérdeztél?
Egyterűeknek van a legnagyobb csomagtere.
Ford S Max
Nekem nagyon bejonnek
Ennel sportosabb monstrumot en nem igazan talalok
Vagyis biztos van de en ezt vezettem/vezetem es nagyon bejon
Mivel ceges igy szerviz koltsegek illetve az uzemanyag szint fenntartasa nem az en gondom vagyis de, mert en viszem el viszont nem az en penztarcamat sulytja
vezetni egy elvezet
Kenyelmes az ules rengeteg hely, hatalmas csomagtarto
Jol gyorsul, jol elnyeli az uthibakat es olyan erzes mintha egy urhajot vezetnel amiben szerepet jatszik a hatalmas szelvedo is
Dìzelt én màr nem vennék!
1. A két üzemanyag közötti szakadék tovàbb erősödhet( benzin<dìzel) ki kell szàmolni a fogyasztàst, kiderülhet hogy kb 1L a difi, illetve ennek megfelelő összeg.Megéri ezért a vàrhatóan dràgàbb fentartàs?
2. Nehéz lesz eladni pàr év múlva
3. A dìzeles traktorhang sehogy se jön össze a sportossàggal, hacsak nem egy v6 vagy v8 dìzelről beszélünk
Attól függ, hány gyerek és mennyi cucc van.
Nekünk egy kombi van, néha kell tetőbox is, de nem jellemző.
Itt tudsz nézegetni méret szerint:
Ezt bìrom még mikor valaki kombit vesz, mert csalàdi kell. Aztàn az esetek többségében ki sincs hasznàlva, de kell a nagy hely,meg a kombi :)
Kb. 8 év alatt 3-4x lett volna szükség a sedan helyett kombira, pedig van csalàd és plussz utak is vannak rendesen bővebb csalàdi körben...
Persze ha az tetszik akkor azt kell venni. Ha sokat campingezel, horgàszol/vadàszol akkor még talàn javasolt is, de mérlegelni kell hol és mire hasznàlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!