Az autó télen alapjáraton menyit kell menjen hogy a víz elérje a 90-95C?
Diesel eseten elofordulhat hogy par napot.
Benzines valtozo de par perc.
Általában 5-10 perc.
Attól is függ, hogy milyen autóról van szó és hogy hány fok van.
alapjáraton?
95?
a 95C azt jelenti forr a vized úgyhogy az szerviz
de hogy alapjáraton elérje az nem pár perc már ha normálisan fel van töltve vízzel
6: igen, normális, bár nem azt írtam, mint amire gondoltam. 80-85 °C az olaj szokott lenni a műszerfal által kijelezve.
A hűtőfolyadékhőmérséklet műszerrel nem foglalkozok, az beáll 90-re télen-nyáron és nem mozdul.
Megnéztem Torque-al és VAG-commal is, a valóság azért más: sosem fix 90, hanem akkörül ingadozik lehet 80 és akár 100 fok is.
Ezért engem a vízhőfok nem érdekel, mert üzemmeleg állapotnak azt tekintem, amikor az olaj felmelegedett legalább 80°C fölé.
"Ezért engem a vízhőfok nem érdekel, mert üzemmeleg állapotnak azt tekintem, amikor az olaj felmelegedett legalább 80°C fölé."
Ha tudnák az emberek hogy a mai autók már majdnem 60foktól kezdve 90fokot mutat a műszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!