Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 2008- generációba...

Audi A4 2008- generációba lehet az MMI kezelőpanelt áthelyezni?

Figyelt kérdés
Audi A4 2008- utáni genereációt két féle MMI kezelőpanellel adták ki. Az egyik a műszerfalon van úgymond mint egy rádió. A másik pedig ugye a váltó körül van ami nekem személy szerint jobban tetszik. A kérdésem ha esetleg a sors olyat hoz nekem amiben a műszerfalon van, megoldható az áthelyezés? Mert tudom sok autóban alapból ott vannak az extráknak a vezetékei,helyei csak ugye újonnan felárat kérnek érte és másképp rendezik el vagy bele sem teszik attól függetlenül hogy megvan minden adottsága hozzá.

2018. nov. 19. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Kissé el vagy tévedve. Az audi a teljes kábelkorbácsot a megrendelt extráknak megfelelően gyártatja le a beszallítóval. Nincs lógó stekker sehol. Plug and play-ben nem oldható meg az átalakítás. A drágábbik verzióra meg gondolom nem futja...
2018. nov. 19. 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát még ha futná se ér azért annyit. Csak erre voltam kiváncsi! Köszönöm a választ.
2018. nov. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!