Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KIA Sephia 1.5 SLX tapasztalatok?

KIA Sephia 1.5 SLX tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 17. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Megy, megáll, kanyarodik, világít - és mindezt 4-5 személlyel a fedélzetén is tudja. Amit egy autónak alapvető feltételként teljesítenie kell, azt megoldja, akár 20 év múlva is. Egyetlen ellensége a rozsda: a Kia a Shuma gyártásakor még nagyon távol-keleti és nagyon kezdő volt az európai piacon, így a rohadás erősen kerülgette az autóikat. De ha ezt megfékezed, lesz egy használható gépjárműved. Örülni fogsz neki, mert minden értelemszerű, mindent ott találsz, ahol keresnéd és úgy működik, ahogy gondolnád.

De vigyázz! Nagyon vigyázz! A Shumával csak közlekedni fogsz. Nem fogsz vele a lámpánál legyorsulni senkit, nem fogsz az autópálya belső sávjában oktatni, nem fogsz nímettbű' ótót hazahozni tréleren, nem fogja bevinni a kőműves- vagy szüretelőbrigádot a két kilométeres, teherautók által felvágott földút végére. Ha erre kell autó, akkor mást kell választani.

2018. nov. 17. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Csak "öreguras",kényelmes közlekedésre kell :)

Egyébként én a Sephia-t írtam, nem a Shuma-t.

Vagy csak a design más egy kicsit?

Főleg attól tartok, hogy nem, vagy csak drágán lehetne alkatrészt szerezni hozzá.

2018. nov. 18. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd a Facebookon a Kia csoportban. Én is most vettem, de ceed és 2017es. Az nagyon jó.
2018. nov. 18. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!