Bontott gázszetet szertnék berakatni egy régi 1998-as suzuki swiftbe, kérdésem az hogy működik a menete, és mennyi kötséggel számoljak?
Nem biztos hogy jó ötlet,hacsak nem autózol éjjel nappal.
Ugyanis nagyon lassan térül meg,mert sokan csak a gáz literenkénti árát veszik figyelembe,azonban gázból majd kétszer annyit szürcsöl mint benzinből.
Gyilkolja a gyertyát-kivéve ha nem LPG gyertyát raksz bele.
Szóval közel annyit fogsz rááldozni,mint amennyit ér az autód.
Be kell rakatni arra illetékes műhellyel, szervizzel.
Ott mindenben adnak felvilágositást.
Nagyon jó ötlet, ha meg tudod oldani!
Több, mint 6 éve így járok, szerintem legalább 3-szor behozta az árát. Nagyjából 8 liter fogyaszt, régi típ. Lovato rendszer, nagyon takarékos. Pótkerék gáztartályom van, 32 literes, általában 26-28-30 litereket tankolok, nagyon nagyjából 340-350 km-enként.
Nekem nagyon bejött. :-)
30 literrel mész 350 km-t. Tehát gázból cirka 10 litert szippant 100 on,azaz benzinnel elautóznál úgy 6 liter körül.
Annyira nem szenzációs azért ez a dolog,hacsak nem 4000 ccm-es az autód.
Azonban ez a mese kategóriába való.
Enyém is benzin-gázos,matekoztam eleget.Csak benzinnel járok.
7-es:
30/3,5=8,5 liter/100 km. Kb. 2 literes többletfogyasztás, 70ezer km-t mentem vele azóta. Lehetne számolgatni, de nem akarlak meggyőzni, tényleg. Nekem bejött, én így járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!