Seat Cordoba 2001 kuplung csere ára kb milyen összegre számíthatok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 14:25
1/10 anonim válasza:
Munkadíj vagy alkatrész is? Alkatrész árakat tudsz nézni online webshopokban, munkadíj meg szerintem nagyjából 40.000Ft-tól kezdődik.
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy kompletten kb mire számítsak úgy értettem a kérdést :)
2018. nov. 17. 15:07
3/10 anonim válasza:
kuplungtárcsa + kuplungszerkezet + kinyomócsapágy + munkadíj
100.000
4/10 anonim válasza:
Na én ezért vettem Suzukit. 38 ezret fizettem a szakszervizben múlt héten, gyári kuplungszettért plusz munkadíjért.
5/10 anonim válasza:
100.000 az kicsit durva àr lenne. Ha cél a lehúzás ok. Reàlisan. Kedvezménnyel, normàlis szerelővel 40-50.000
6/10 A kérdező kommentje:
32ezerért láttam webshopban szettet, munkadíjjal akkor olyan 70ből csak megvagyok. Teljes olajszervízre + termosztát cserére most tegnap 8k volt a munkadíj. Kiváncsi leszek a munkadíjra jelen esetbe :D
2018. nov. 17. 17:24
7/10 anonim válasza:
"Na én ezért vettem Suzukit. 38 ezret fizettem a szakszervizben múlt héten, gyári kuplungszettért plusz munkadíjért."
Persze, hozzád képest Andersen egy kezdő kiscsávó. :-)
8/10 anonim válasza:
Suzuminn honlapjára felmész, elolvasod az árakat és kifog jönni a 38000 Ft.
20ezer a munkadíj és 18ezer a kuplung szett.
Miért hazudnék? Egyébként egy 2005 - ös VVT, 94le.wagon r
9/10 anonim válasza:
Persze, csak te GYÁRI kuplungszettről írtál (ami nem mellesleg közel 85000Ft, szettben nem, csak darabonként lehet kapni), de semmi baj, szép próbálkozás volt. :-)
10/10 anonim válasza:
Igazad van. Nem gyári, csak gyárival azonos mínőségű. Most szégyenlem is magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!