Napi hány km ingázás az amit munka miatt bevállalnál saját autóval?

Legyen így! Én biztos nem adnék ennyit, egy ilyen autóért, de kívánom, hogy találj majd ilyen palimadarat!
Az előző autómat használtan vettem 6 évesen 1,42M-ért újszerű állapotban. Az első tulajnak több mint 8 millióba fájt. Jól sikerült vennem, átlagár alatt, szerencsém volt vele és jól is szálltam ki belőle. További 7 év használat után csak pár százezeret veszített az értékéből. A mostani újat - nem titok - 7,2-ért vettem. Ha valaki 5 év múlva 5,7 milliót adna érte, én is azonnal örömmel megválnék tőle. De én is szétnéztem a használt autó piacon és a realitás inkább max 2,5-3 millió környéke. Tehát majdnem 5 millió bukás... De ettől függetlenül legyen szerencséd!

Mondjuk 100-130km. Csakhogy ez mondjuk full gázon lenne 1óra autópályán. Aztán beérek a városba és 40 perc mire az M7-ről haza esek. Így viszont már sok. Nem akarnék napi 2óránál többet utazni.
Volt amikor 4at utaztam 10et melóztam... semmi életem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!