Miért höröghet le a simsonom?
Nem gyári motorról van szó,tuningolt gépről.
PWK 21 karburátor beállítás gondjaim vannak,szivacsos légszűrő,gp racinges terv alapján készítettem el.
100 As Fuvóka.
Nos ráhuzom a gázt lehörög,mi lehet a baj? De hörgés után feltud pörögni de nem az igazi,Talán még 1 szivacsot bekellene tenni hogy ne legyen annyi levegő ? Vagy talán még levegőt adni neki ?
"Talán még 1 szivacsot bekellene tenni hogy ne legyen annyi levegő ?"
Ejha.. Miért kellett akkor rá az a bazi nagy karbi szerinted? Nem azért hogy több levegőt kapjon?
Na mindegy. Elárulom neked, hogy a keveréket nem a levegő fojtogatásával állítjuk be, hanem a benzin mennyiségét szabjuk a levegőhöz. Fúvókázás, tudod?! Meg súbertű, meg ilyenek..
Mekkora és hány felömlős hengerrel büszkélkedik ez a vas szörny?
Milyen kipu van rajta,mióta szar,stb stb-nem riportot készíteni hanem segíteni.
De ilyen szivacs elmélet után nehéz bízni abban,hogy a problémàt magad fogod megoldani
Baromság volt az a szivacsos dolog ;D :D
60/4/3 10500rpm fasy tervves vrezo.
100 as fuvi van benne. 100-tol 122 ig van hozza fuvoka szettem de ma elkezdem.
Csak az van hogy rahuzom a gazt aztán hörög... mintha sok lenne a levegő... de nemtudom megkulonboztetni mi a sok..
Ezek a "tervezett"rezók igencsak meghülyítik a motort.
Még jó hogy tervezett,én is tervezett voltam.
Na a lényeg az,hogy az én 70 es gépem csak gyári kipuval hajandó normálisan működni.
Akkor is sokkal szarabb,ha kitépem a fojtást belőle.
Ami még érdekes,hogy az enyém 72 es fúvókával is gyönyörűen leforog...
Aza baj hogy gyári kiput mellé nem rakhatok.
110 fuvival semmti se tud a gép elindulok le se forog.
100 assal valameddig de aztán 3-4 be nem gyorsul már
gondolom kisebb fuvóka kell de majd kiderül majd még ma tesztelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!