Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vehetnék 3-400...

Milyen autót vehetnék 3-400 ezerből, ami nem Swift?

Figyelt kérdés

Erősebb mint 68LE, klíma, viszonylag nagy csomagtér és csendes, kevés rozsdával. Álmodozzak ennyiből?

Swift-em van három éve, már terveztem váltani, de aztán az anyagiak miatt maradt, korábban klíma is került bele. Most ment át műszakin, költöttem rá ismét egy keveset, ám hét elején reggel munkába menet belémjöttek, a jobb elejének annyi és már korábban is volt törve. Még tudom még mi lesz a vége, vagy megjavítom, vagy cserélem, a pénz meg nagyon szűkös lesz, valószínűleg nem fogja törni magát a biztosító, hogy nekem egyszerű legyen a döntés.

2018. nov. 16. 20:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A GTK-hoz annyit fűznék hozzá, hogy a roncsbörzés árat levonják az autó becsült értékéből!

Tehát nem pluszban fizetik.

Az én januári példám:

Autómat 730 eFt-ra becsülték.

Roncsbörzén 250 eFt-ért vitte volna valaki.

Megtartottam (lökhárító, sárvédő, motorháztető javítás).

Igy kaptam a másik fél biztosítójától 480 eFt-ot.

A4-es Audiról beszélünk.

2018. nov. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!