Miért ad ki a K&H biztosító oldala kötéskor minden autótípusra limuzin kivitelt?
Ha polo classic 4 ajtós kis 44Kw-os, ha golf 3 ajtós mindhez odaírja hogy limuzin...
Ja az elektronikus lekérdezés még a típusát se adja helyesen.
Ilyennel még nem találkoztam pedig többször kötöttem már újra náluk..
Vagy ez csalafintaság?
Telefonon azt mondják MINTHA úgy RÉMLENE hogy a sedan-okat átsorolták limuzinnak és akkor a 3 ajtósok?
Azt mondták kérdezzem az okmányirodát XD XD , ahol ilyenről persze hírből se hallottak.
Vagy ez ilyen díjemelési húzás lenne? Mondjuk pont annyit ad ki mint a levelük díjnak minusz a kedvezmény , de akkor is !!??
És nem tudom most akkor érvényes-e a szerződésem , ha megkötöm. ENNYI észkombájnt bennt sem tudtam mit mondani.
Kedves Kérdező!
Rendszeresen figyelemmel kísérjük a K&H Bankot és Biztosítót érintő hozzászólásokat/kérdéseket, így találtunk rá az Ön kérdésére. Az autótípus, amire Ön gondol a "limuzin", gyártó országtól függően vagy ezzel a megnevezéssel létezik, vagy pedig ugyanezt a típust sedan-nak is hívják. Ebbe a kategóriába a lépcsős hátú, nem 5 ajtós modellek tartoznak.
Bízunk benne, hogy tudtunk Önnek segíteni és további szép napot kívánunk!
Üdvözlettel: K&H Csoport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!