Olajnyomás mérés kompresszió mérővel?
Tönkre fog menni. Levegő mérésére van gyártva. Ha tele megy olajjal, utána dobhatod ki. Szerintem vegyél egy szerelvényüzletben egy nyomásmérőórát, akár egy olyat, amit fűtési rendszerekhez lehet venni. Néhány bar nyomás van az olajkörben, ehhez való óra kell.
Szerintem.
D. Brasco..szokásos semmitmondó, tuskó rizsát nyomod...VÁLASZT a kérdésre képtelen vagy adni, mert tudatlan, nethuszár vagy.
Nem az a lényeg, hogy én mennyire teszek fel hülye kérdést, hanem az, hogy te mennyire adsz paraszt választ.
Kedves kérdező.....a kérdésed olyan szinten ostoba,hogy kajak nem is értem hogy mire számitasz?Meg milyen választ vársz?Szerinted egy légnemü anyagra tervezett cuccal fogsz tudni folyékony anyagnak barmilyen fizikai tulajdonságát mérni?!?De még tegyük fel hogy valami csoda folytán lehetne ilyet,akkor a következő kérdésem csupán csak annyi hogy az olajágba hova es milyem csatlakozóval gondoltad bekötni ezt az egeszet?.........kérdésednek kb annyi értelme van hogy barométerrel meg tudom-e mérni a csapban a víz nyomását.........
"Nem az a lényeg, hogy én mennyire teszek fel hülye kérdést, hanem az, hogy te mennyire adsz paraszt választ."
Szokták mondani hogy hülye kérdésre hülye valasz.......
D. Brasco....hogy hova tekerem be? Az olajgomba helyére te nyomi..majd nézd meg a neten, hogy néz ki az olajgomba és milyen portokon lehet olajnyomást mérni egy motoron. Okoskodsz itt, de életedben nem szedtél még szét motort ugye? Most hívtam fel egy hidraulika boltot, létezik olyan mérőóra(én nem is olyan ritka), ami alkalmas hidraulikus és pneumatikus mérésekre is te nyominger. Tehát simán előfordulhat, hogy tudja az én mérőórám is. A készletben van pont olyan menetes adapter ami passzol a kérdéses motor olajportjába.
Azért teszem fel itt a kérdést, hogy lehet másnak is eszébe jutott megmérni így az olajnyomást és nem ment tönkre tőle az óra.
Ha nem értesz hozzá, ne ugass bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!