A BMW-ben nincs index?
Rengeteg bmwt láttam már, és egyik sem indexelt kanyarodás közben.
A sok kényelmi és jó extrák mellett nincs benne index?
A legendákkal ellentétben van benne!
Ha valaha haszontalannak érzed amit csinálsz, gondolj azokra akik BMW-be építenek be indexeket.
Viccet félre téve van, de sokkal lejjebb mint a többi autóban amit vezettem. Konkrétan lebkell nyúlni érte, nem elég csak az ujjaddal bökni eggyet. Legalábbis abban ami nekem van nagyon lent van. Szerintem ez is közrejátszhat abban hogy van amikor kimarad.
De ha közlekedsz az úton akkor észreveszed hogy nem csak a BMW-sek felejtik el. A legtöbb szabálytalanságot városi terepjárós nőktől és munkásutónak használt régi asztráktól láttam. Tudod amiben 8-an utaznak, főként kissebbségiek.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én sok embert látok nem indexelni, csak BMW-st nem. Nem is annyira márkán múlik, inkább a cégesautósok nem szoktak, a nénik elfelejtik, stb.
Miért van az, hogy az utakon a BMW-sek normálisan közlekednek(a legtöbb, tudom, hogy van hülye, de az utóbbiból sokkal több van), de mindenki más, akinek kisebbségi komplexusa van az autója miatt, megy, mint a hülye, mert bizonyítani akarja, hogy a szarja annyira nem szar, és olyan nagyra van magával, amikor megelőz egy nagyobb márkát, mert hagyja neki.
És még mindig van aki azt hiszi, hogy jajj de vicces ez. :D
Van benne, csak a amgyar ember sajátossága, ha épp egy skoda, vw, audi, mercedes, stb stb nem indexel azt nem veszi észre, de ha a bmw nem teszi, akkor már kapcsol is benne a reflex, hogy na bmw volt és nem indexelt. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!