80-as években gyártott Buick mennyire jó mutogatós verdának?
Feltekenykedés az megy.
Dolgozz te is, tanulj te is és lesz mit a levesbe aprítani. Ilyenkor jót nevetek, mikor a kérdező nem kap egy normális választ, mert letett valamit az asztalra.
Amúgy cabriót vegyél belőle.. de ha nem ragaszkodsz a buickhez akkor
szerintem egy firebird sokkal sokkal jobb.
3-as igen élénk fantáziád lehet,ugyanis nem tudom hogyan sikerült féltékenységet kiolvasnod a sorok között!
Amugy sem tudom mire kellen féltékenynek vagy irigynek lenni jelen esetben........
Szerintem nagyon csúnya. Nekem falusi és/vagy c. nagy, ezeréves mercisek jutnak róla eszembe. Szóval nem épp csajozós autó. Szerintem észre se venném hirtelen, hogy ez egy amcsi autó, csak hogy egy nagy száz éves szögletes valami.
A '60-70-es években sokkal jobb, szebb formája volt. Arra szerintem sokan felfigyelnének, és pozitív értelemben.
De a legszebb a '30-as évekbeli.
Ha venni akarsz és megtudod venni, hobbi autónak tökéletes.
Hogy mennyien nézik meg az majd kiderül akkor.
Régebben árultak egyet az Álomautó Muzeumban. , bár lehet nem Buick volt. 12 milláért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!