Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 80-as években gyártott Buick...

80-as években gyártott Buick mennyire jó mutogatós verdának?

Figyelt kérdés
Karrierben sikerült elérnem azt amit akartam és munkám gyümölcseként szeretném magam megajándékozni egy Buickkal.Találtam is egyet,de aki jártas amerikai autókban érdekelne a véleménye hogy milyenek az amerikai autók azon kívül hogy sokat esznek.
2018. nov. 13. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Iszonyat proli... :)
2018. nov. 13. 12:07
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
Vegyel egy rossz szakadt bmw-t 1 millioert.......minél ócskább annál jobb,itthon a proliknak az ilyen adja a rangot!
2018. nov. 13. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Feltekenykedés az megy.

Dolgozz te is, tanulj te is és lesz mit a levesbe aprítani. Ilyenkor jót nevetek, mikor a kérdező nem kap egy normális választ, mert letett valamit az asztalra.

Amúgy cabriót vegyél belőle.. de ha nem ragaszkodsz a buickhez akkor

szerintem egy firebird sokkal sokkal jobb.

2018. nov. 13. 12:33
 4/8 D. Brasco ***** válasza:
0%

3-as igen élénk fantáziád lehet,ugyanis nem tudom hogyan sikerült féltékenységet kiolvasnod a sorok között!

Amugy sem tudom mire kellen féltékenynek vagy irigynek lenni jelen esetben........

2018. nov. 13. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nagyon csúnya. Nekem falusi és/vagy c. nagy, ezeréves mercisek jutnak róla eszembe. Szóval nem épp csajozós autó. Szerintem észre se venném hirtelen, hogy ez egy amcsi autó, csak hogy egy nagy száz éves szögletes valami.

A '60-70-es években sokkal jobb, szebb formája volt. Arra szerintem sokan felfigyelnének, és pozitív értelemben.

De a legszebb a '30-as évekbeli.

2018. nov. 13. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha venni akarsz és megtudod venni, hobbi autónak tökéletes.

Hogy mennyien nézik meg az majd kiderül akkor.

Régebben árultak egyet az Álomautó Muzeumban. , bár lehet nem Buick volt. 12 milláért.

2018. nov. 13. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Eleg proszto auto.
2018. nov. 13. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy az számít, hogy az embernek mi tetszik, hisz úgyis ő használja, és a lényeg, hogy neki tetsszen, de mutogatós verda? Szerintem egy rózsaszín IFA-val jobban jársz.
2018. nov. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!