Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 116i,2006-ból- érdemes e...

BMW 116i,2006-ból- érdemes e ilyet vásárolni?

Figyelt kérdés
Használtautó vásárlás előtt állunk. Két autót céloztunk meg: BMW 116i és Toyota Auris 2dizel. Mi a vélemény?
2018. nov. 12. 04:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A 116i nem egy jól sikerült motor, de maga az 1-es BMW nem rossz.Esetleg egy nagyobb benzinessel jobban járnátok.

Dizel Toyotákkal nincs tapasztalatom, de a japók benzinesben megbizhatóbbak.

2018. nov. 12. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:

off

116ról sok rossz véleményt olvastam, 116 és 118 volt amin gondolkodtam. Rengeteg fórumot, véleményeket tulajdonosokról (külföldi és magyar) átböngészve arra jutottam,hogy inkább 118 (természetesen benzinesekről van szó).

A formája volt az ami nagyon tetszett,megnéztem párat,de nem igazán éreztem egyiknél se,hogy igen ez kell nekem és én ebből ki se akarok szállni. Aztán meghoztam azt a döntést ,hogy ezt a vonalat nem is erőltetem tovább és más irányba kanyarodtam.

2018. nov. 12. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Azt ugye tudod, hogy a 16i és a 18i között nincs hardveres különbség csak szoftveres.
2018. nov. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!