Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen elérhető áru driftautók...

Milyen elérhető áru driftautók vannak itthon? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tisztaban vagyok vele hogy Magyarorszag nem egy kedvezo hely drift szempontjabol tobb dolog miatt is. A kocsik lenyeges resze elso kerekes mert ez az elterjedt Europa ezen reszen, nincs japan import, nincsenek helyek ahol tudnal driftelni, meg ebben a konzervativ orszagban az emberek nagy resze elzarkozik efelol teljesen.

Ennek ellenere azokhoz az "elvetemultekhez" szol kerdesem akik hazankban kicsit is otthon vannak a drift kulturaban. Milyen autokat talalok itthon elerheto aron ami driftre alkalmas?

BMWkrol meg a regebbi Mercikrol, rwd Ladakrol tudok, de ezektol eltekintve nincs semmi mas? Ami kicsit is JDM? Neztem a Lexus IS200akat peldanak okaert de azok sincsenek tul jo arban, nem tudom mennyire jo az alkatresz ellatas. Olyan meg hogy pl. Nissan 240sx vagy 200 meg Supra Mk4 arany arba van meghirdetve 1 2 db itthon az is jobb kormanyos. Nagyon szegenyes a felhozatal ahhoz kepest hogy kulfoldon milyen konnyu a japan import kocsikat beszerezni.

Szempont meg hogy mennyire tuningolhato. Alapbol mennyire fejlesztheto a motor benne, mennyire jo engine swap alany (BMWk nagy resze ebbol a szempontbol jo mert 2jz motort tudsz bele tenni ha talalsz, mas ilyenrol nem tudok), es hogy kozmetikailag milyen alkatreszekealkatreszeket talal hozza itthon az ember.

Ti milyen kocsival toljatok, illetve milyenekrol tudtok?

Minden velemenyt szivesen varok, elore is koszi.

2018. nov. 11. 15:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszi.

Nagyobb motorokkal neztem az a baj dragabb. Hany lo kell kb. egy masfel tonnas BMWbe hogy kepes legyen driftelni?

2018. nov. 13. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
egy 192 lovas 325-328i nek azért már ki lehet tenni rendesen a seggét. Egyébként 325 és a 328i között egy lóerő a különbség de sokkal nagyobb nyomatéka van a 328i nek.
2018. nov. 14. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Tökölön a srácok azt mondták hogy 325 a belépő ha komolyan akarod. Falura játszani szerintem a 2 literes is elég. Az is 150 ló.

De ha komolyan driften gondolkozol akkor a legtöbbet akkor spórolsz ha nem az elején próbálsz spórolni. Inkább vegyél rögtön egy jót akkor is ha drágább mint hogy csak azért vegyél eggyet hogy rájöjjél hogy nem is ezt akartad.

Neten király videók vannak fent a 325-ről. Nagyon szeretik az emberek. Én azt vennék. Persze hogy drága. De ez egy ilyen sport. Sajnos driftelni fillérekből nem lehet, max baromkodni egy kicsit. Amivel semmi baj nincs. De baromkodni az 1.3 suzuki is jó.

2018. nov. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!